2006-10-25

Studentsysselsättning


Vet inte hur bra det kommer att synas, men bilden visar en illustration jag skapade som resultat av en (inte alltför intressant) fysikföreläsning. Kreationen tog ungefär en halvtimme att skapa. Bortsett från detta har dagen varit mycket produktiv, studiemässigt sett. Två redovisningar avklarade och tyngden på axlarna (därmed) något lättare...

2 kommentarer:

Anonym sa...

fan va cleant!! kan du inte ordna upp det där i vector, helst rita av det du gjort exakt men jag förstår om du skulle göra det lite lättare för dig. men det skulle vara fantastiskt soft om du ordnade så det är stapelbart, då kan du också göra det rätt litet. ett snyggt stapelbart mönster är niice och jag skulle tycka det vore kalaskoolt.

förresten ska du veta att jag skulle ha kommenterat tidigare, men jag har för mig att jag var lite påverkad och jag ville göra det stabil. jag har alltså inte dragit av på takten med kikandet =)

puss polarn

Unknown sa...

Haha, njae får se. Tror iofs jag tog ett par andra bilder på samma mönster. Vid överföring till datorn kan jag kolla detta.

Haha nerå tvivlar inte på dig inte...

Ska editera nästa post nu, såg att texten blivit obegripligt liten. Detta efter en del strul hos blogger också (därav "förseningen"). gone editing...