2007-02-21

Farväl min sköna


Så var hon iväg, och testar vingarna. Idag begav sig min älskling till Thailand. Där ska hon spendera 5 veckor med plågande värme och outhärdlig avslappning (tacka vettja skola, jobb och snöoväder). Fick nyss veta att anknytande flyg i Amsterdam var försenat 12 timmar, men håll ut!

3 kommentarer:

Anonym sa...

goda nyheter for tusan! dar kan hon sitta och ata myror.

naa, jag hoppas hon inte ar sjalv. da blir det latt ratt trakigt.. var det planerat sedan lange? var det alltsa patankt innan ni ens traffades? lr fick hon for sig att dra utan dig sadar forra veckan for hon trottnade pa dina stinkande strumpor. en ngt mindre angenam anledning till ivagfarande :).

med tanke pa din lista med spelad musik: modest mouse. you would like 'em my friend. albumet good news for people who like bad news ar fantastique. har du redan lyssnat pa dem far du vackert gora det igen for den har gangen ar det Undertecknad som tipsar!

hej och svejs

Anonym sa...

"Your comment has been saved and will be visible after blog owner approval."

vafalls?! det var det varsta, som om mina komentarer skulle kunna ses som stotande. forbannade vandaler!! jag ska aka och beratta for dem vilka piip de ar och vart de kan kora sin piip pip pip piiiiip.

basta

Unknown sa...

Börjar med om att be om förlåtelse igen. Det hela är ett stort misstag och jag hänvisar till nyare inläggskommentarer för ytterligare lite info om den otroliga olyckliga företeelsen.

Givetvis ska kommentarerna glida raka vägen.

Vadgäller hennes resa så var den inte i tankarna för ett halvår sen, men jag var förberedd sen en tid tillbaka. Nu är detta oerhört inaktuellt då flickan kommer hem på måndag och längtan har blivit ngt man vant sig vid mer.

Vadgäller modest mouse så har jag för mig att det finns en del sådant i ngt hörn av hårddisken. ska dock genasta kika noggrannare på "good news..."!