2007-05-13

Tribute på Tyrol


Ingen schlager eller hockey för min del utan kvällen spenderades på Tyrol, där Rockklassiker höll tribute-tävling. Ahlbergs och Johanssons med flera avnjöt 8 st band. Bland dem tributes till Metallica (på bilden) och Led Zeppelin (bäst) med flera. Jag, Michaela och Nicket påbörjade kvällen med lite magpirr i Fritt Fall.

3 kommentarer:

Anonym sa...

rock n roll arctic monkeys med ny skiva! ner med frida och en fantastiskt ej-så-bra låt.

låter som en riktigt trevlig afton. (ja det var sju dagar sedan du skrev inlägget). en annan besökte debaser för första gången igårkväll! karl-johans torg var det som stod på tur och anledningen härrörde väl främst från att vi tydligen inte kom med på den där internet-listan på la camera. jag som för en gångs skull var riktigt sugen på redig utggn! som sagt tappade inte vi (iaf inte de andra dvs freja och acke) modet för det utan vi gled till db kjt. efter en timmes drickande på uteserveringen slöt tre av de töser vi skulle gått med upp efter att ha dissat lc. det var tydligen inte den hit som var utlovat när vi (dvs jag) inte var med. : - )

kontentan av kontexten är helt enkelt att jag hade en väldigt rolig (och blöt) kväll med roliga nya sällskap och härliga gamla.

vad hade du för dig i helgen din pirat?

Unknown sa...

helgen blev lugn. en del michaela och mycket sömn. projektet tar ju upp hela vardagarna och tvingar upp mig vid 6-tiden varje morgon. nu är det dock slut. redovisade igår.

fan va kul det lät med debaser. har faktiskt aldrig varit där ännu. hur gick det att ta med 87orna på sådana äventyr? är de inte ganska stränga med sin gräns på 2-decenniers ålder? (har fått för mig d iaf)

kul att du nämner arctic monkeys nya. tycker den är riktigt bra faktiskt. levde faktisk upp till förväntningarna. jag är RIKTIGT sugen på att se dem när de kommer till annexet om en månad (26:e juni)! kanske är ett longshot, men kan inte du samla dina trupper och försöka övertala frejjan m.fl. att detta inte får missas? så kan vi styra upp något. jag e desperat och hittar jag ingen att gå med så släpar jag med mickis eller någon random lille-bror.

yea

Anonym sa...

oj jag trodde av ngn anledning att du var trofast fan till debaser som manga andra verkar vara. har kannts som ditt typ av hak. det tycker jag du far ordna, skaffa en helgupplevelse pa debaser.

skont att projektet ar klart! gick det bra? allt kanns cleant av avklarat, VGt ar stadgat sas. : ) upp kl sex forresten, vadan?

annexet och am! ja trupperna har borta ar generellt inte sarskilt peppade pa arctic monkeys. och nu planerar vi en dros med reggae grejer nu under varen och sommaren. men underskriver ar med rage sugen!! jag hanger pa vilka du an hookar med. sign me up om du ar pa.