2007-08-28

Tatueringsmässa och Leksandsflytt


Helgen gick åt till: myskväll med Michaela runtom i Stockholm, följt av kräftskiva i Åkersberga och i söndags flytt till Leksand. I fredags hann vi även med tattueringsmässan på Munchenbryggeriet. Detta syns på bilden med Michaela i förgrunden och FHM-brudar som blir kroppsmålade i bakgrunden. Michaelas flytt till Leksand gick, under omständigheterna, väldigt bra. Boendet på Leksands folkhögskola var jättefint och den ensamma hemfärden kändes lättare med outlet-fynd och vetskapen om att Michaela kommer hem till helgen i tankarna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

du är bäst!

Unknown sa...

boomshakalack! leksand ar det som galler alltsa. vad ar det for folkis tosen ska attendera da? jag gissar pa 'nyckelharpsbyggande pa gammalt vis, alltsa utan elektriska verktyg till hjalp' (nar de instifftade kursen tyckte ngn det var ett for langt namn men det haller jag inte med om).

om man fick se fhm-flickorna bli malade, fick man da se de nakna? om de nu gjorde den dar kontroversiella malningen dar de malar pa en bikini (i basta fall)?

Unknown sa...

"m" ska läsa till dekoratör (butikpyntare) under de kommande två terminerna. Det passar henne och bättre förhållanden får man leta efter. Leksandsidyllen med dalmasarna och drejjeri-salarna verkade kanon av att döma på det jag hann se.

Vadgäller FHM brudarna så måste jag (tyvärr?) meddela att de redan hade bikinis på sig (av textilier). Målningarna gjordes av flera tattuerare som roterade runt och motiven blev mest tribal-gegga á la fingerfärg. Därav den blygsamma publik-positioneringen ;)

Längesen man hörde nått från dig mannen. Hur ligger dina planer nu inför den kommande hösten/vintern?