2006-09-20

Nästan så att man blir stolt


Denna syn bemöttes man av om man kom strosande uppför Högåsvägen förra helgen. Det var min minsta lillebror som inför valspurten valt att dekorera vår veranda. Det kan mycket väl vara så att den fortfarande hänger kvar.

Så det råder inga tvivel om vilket block hushållet sympatiserar med...

5 kommentarer:

Anonym sa...

klockren brorsa. soft blog btw.

Anonym sa...

bemöts man inte Av en syn? naturare / kthare! buuh

för övrigt diggar jag jongleringsbilden! men jag tyckte det var lite sorgligt att du inte postade med en ggn (antar att ni vanligtvis inte går ut elva:fortio =). pajjade mobben rejält förresten? lr släppte bara batteriluckan.

Unknown sa...

Hehe, mmjo skedde ngn ggn innan 23 igårkväll. Hörde att ni träffade morsan också :P

Mobilen klarade sig, men även fronten och knappsatsen osv flög iväg...

Anonym sa...

ja det var riktigt smutt! inte sett henne på över tre år, om inte närmare fyra. läskigt..

det va riktigt härligt o höra att hon träffat ngn och att hon är glad. har varit lite fundersam över det att göran hittade ngn relativt fort och hon kännts så ensam på nåt vis. men nu vet jag! hörde att du mår som en prins också med michaela vid din sida, det är sweet o höra att det (verkar) fungera kalaskaka!

Unknown sa...

Jorå, hon (mor) och Rikard (han) :P har det riktigt bra, precis som jag. Hörde även från annat håll (Simon) att Nils (a.k.a. video) skulle ansluta sig till en viss Amberntsson i lördags. Känns som år sedan man träffade alla gamla rävar, inkl Frej, Acke å kanske Hugo? Vadgöralla nuförtiden eg?