2006-12-24

God jul


Julafton på högåsen, och timmen kvar innan gästerna stormar huset. Detta sista julfirande för i år är med mammas sida av släkten. På bilden: Simon, mamma och Anton hälsar god jul...

3 kommentarer:

Anonym sa...

naah, va gulligt.

hoppas din jul var kalas polarn. dags att knäppa upp byxorna och bara vila, mkt mat och mkt öl.

vad är dina planer för nyår förresten? vi borde ju verkligen styra upp så vi ses NÅN ggn till år 2549 (buddhistiskt räknat)! lr helgen nu i största allmänhet.

tjilen sa bilen

Unknown sa...

Mm det skulle heltklart behövas lite vila. Dessvärre jobbar jag ju nästan varje dag nu, och julruschen och dess efterbörder är inte att leka med när man står i butik. fyfasen asså. Helt slut efter 9 timmar stående på mina två stackars fötter.

Nyår e fortfarande mycket suddigt. Jobbar förmodligen till 17 varpå någon slags middag vankas. Därefter blir det ännu mer oklart, men man kanske eventuellt kan skymta något i Älta genom dimmorna. Avvaktar fortfarande klarhet :P

Hare mannen! Vi får absolut styra upp något innan jag börjar plugget den 17e. Jag har ju din jacka och allt. HUr är statusen med resten av gänget (läs: frejjan och erik), vad gör de och hur håller de hus?

Simma lungt!

Anonym sa...

jamen det är klart vi ordnar upp det!

frex sitter (läs: satt) precis här bredvid mig, ska kila hemåt nu alldeles strax. erik har styrt kosan mot asien. landade i hongkong tísdagen innan julafton sedan rätt raskt till thailand. kmr hem om nån handfull månader.

nyår! vi hänger ute hos matte och antagligen mat där. vi pratar dock om att strunta i det och ordna ngn liten sammankomst ute hos frej ist. men nu tänkte vi kolla med dig om den där saken i älta. lr så hänger vi kvar hos mathias, vi klurar på det mesta. det enda vi egentligen bestämt är att vi nog inte ska gå ut. det känner ingen av oss för.

hej sa frej