2007-01-02

Tvåtusensju


Nyårsaftonen började med en stillsam och mycket trevlig middag på tumanhand tillsammans men Michaela. Efter det styrde vi oss mot Älta och hem till Freddie, där vi mötte upp resten av sällskapet. Tolvslaget firades med den självklara blandningen av fyrverkerier och alkohol. Några timmar senare så slutade jakten efter taxi-bilar lyckligt då jag och Michaela kring halv-fem snåret landade på högåsen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

har du lagt märke till det här? tidsmarkeringen i bloggen och tm i comments skiljer sig åt.
blog - posted by jspr at 14:21
com - posted by jspr at 5:21 AM on Jan 02 2007

nåt är allt lite huffens fuffens här! =)

låter som att det i alla händelser var en relativt händelserik och glädjefylld nyårsafton. vilket i sig är glädjande för mig :)
soft förresten att michaela verkar tycka om att umgås med din polarkrets, även om på en så pass stor helg som denna. kalas!

själv har jag precis återhämtat mig från ngra dagars mag- & bakfyllesjuka. sängliggandes har varit positionen för mig. urk.. men det var ett rätt cleant nyår i alla händelser! vi hängde hos matte och sen runt tre gled vi in till stan, frej och sanna hem och jag ut på upptåg på nån minst sagt mindre nogräknad femkrog... äventyr va ordet sa bull.

tjugohundrasju kompis! låt det bli kthare och lärarvikariers år.

glid

Unknown sa...

Haha underbart!

Mm allt vadgäller denna blogger tjänst är inte skandinaviserat ännu. En del fel med tidstämplar osv, men ingen inställning jag har hittat kan ej hellr åtgärda det. Tror även den ligger en timme efter eller före?

Jo just detta sällskap e michaela mycket bekant med då det var vi som umgicks på rhodos resan. Dessutom var hennes polare och tidigare nämnda christel även närvarande.

Tråkigt å höra om sängliggandet men kul om resten :P Du får hare bäst mannen.

Kan meddela att trettondagshelgen osv är fylld med planer och jobb osv. Men du! börja snegla på nästa helg. Jag vet att jag jobbar den söndagen, men fredagen kanske skulle kunna vara något?

Hang in there!

kram