2007-04-07

Långfredagsutgång


Familjemiddag på Högåsen vidareutvecklades, via Danvikstull, till utgång med Balthazar som destination. Där blev sällskapet större, men splittrades tyvärr igen då det blev ett snabbt stopp på Kontrast innan hemfärd. På bild, en helt orelevant julklapp till mor: Kirschteiger beprydd tändsticksask.

4 kommentarer:

Anonym sa...

balthazar? förtälj mig storyn. sen kontrast.. jag tänker på galleri kontrast, rätt? soft om de har nattklubb där! det måste nästan vara kvällklubb åtminstone, om er middag urartade till en svängom in till staden. lr så är det det ngt mer troliga scenariot: det är ngt uteställe som heter kontrast! som inte har ngt med galleriet att göra =)

var det en rolig kväll i alla händelser då?

Unknown sa...

Kvällen var trevlig, inte sensationell och inte tråkig, utan ngt där mittemellan ;)

Balthazar e ngt random-hak vi har hittat på götgatsbacken. Inget sensationellt där heller utan nog mer än slump att det har blivit flera återbesök.

Kontrast är ett lågmält rock-hak i gamla stan. Nu snackar vi bara bar och några få bord, inget mer. Iget speciellt really, ett efter-klockan-ett-alternativ till Medusa och Debaser med inträde. För oss som lyssnar på rock that is ;)

Anonym sa...

hej mumsbiten!
seglade runt här och hittade dig, kolla min bloggibloggz :)

mckz..jdjfnåååt minns ej resten.

Anonym sa...

kollar inte du henens blogg i alla handelser? din lort

okej okej, sa vad far man betala for kontrastrackaren da? sa lange det inte galler ngra hundra kronor ar jag alltid oppen for forslag! musik - irrelevant. ar det billigt pa ngt av stallena? kanske innan-tio-priser lr ngt liknande, sant ar alltid trevligt om man gillar stallet. sa man inte har ngra probs med att ga dit nar man fortfarande kan se uppsynen pa bartendern och "fargen" pa inredningen :)

sen forresten, jisses vad fel jag hade om kvallens upplagg!! =)