2007-04-06

Skärtorsdagsutflykt


Michaela kom hem i måndags! Hemkomsten synkroniserades med mitt påsklov och gårdagen bjöd på en liten utflykt till Kolmården. Mycket kul med alla djur: delfiner, apor, noshörningar m.fl. Efter det blev det Aquaria med dvärgsilkesapor (bilden) och hajklappning.

3 kommentarer:

Anonym sa...

skönt för dig att hon är hemma igen! en riktig weightlifter of ens chest om vi säger så. lr... det finns ju värre scenarion än att ens flickis är borta i tre veckor (?) men det är skönt att tösen i fråga är hemma iaf :)

heter inte inomhustjoset på skansen också aquaria? med alla djur som behöver glasmontrar. kanske är ett och samma företag! kolmården och skansen outsourcar sina glasmonterutställningar till ett privatägt företag som drar in stålar på hela grejen! är förresten kolmården, som skansen, styrt med hjälp av statliga bidrag? heter inte museumet ute på djurtgården också aquaria? intrigen tätnar!!

Anonym sa...

hum.. lade nu märke till det lilla lilla ordet efter.

ligger inte kolmården typ en timme härifrån? skönt att ni körde en riktig naturupplevelse som sträckte sig över hela dagen! (huh och ve för att tillbringa timmarna att åka ngra mil norrut och kanske tom se ett lodjur....) =)

Unknown sa...

hola!

flickan var borta i närmre 6 veckor! Men allt är kanon nu och vi har umgåts mest hela tiden sen hon kom hem.

Vadgäller Aquaria så gjorde du mig osäker. Kan det ha varit Tropicarium? på ngt av dem... Mysterium indeed

Kolmården ligger en 1,5h färd söderöver ner mot norrköping. Dagen räckte precis till och kändes mycket välkomponerad.