2006-11-27

Spontanmaskerad


Helgen blev lugn och fylldes med mer nytta än nöje, i form av plugg och jobb. Igår fick jag dock ett mycket trevligt besök av min söta Michaela. Här på bilden syns hon i en ärligt stulen peruk från mammas jobb. Detta var i Punton på väg ner till Hasses för att hämta pizza, inför kvällens söndagsmys...

5 kommentarer:

Anonym sa...

"en ärligt stulen peruk från mammas jobb", är det hennes mamma lr ingela vi pratar om? är det ingelas blir jag nyfiken på om hon har bytt jobb! hon skulle iofs ha jobbat på vad-nu-konferansboknings-företaget-hette med tanke på hur långt tillbaka i tiden jag går så hon kanske har bytt tre ggr sedan dess.. annars, om det är ms mamma, vad jobbar man med när man har en massa röda peruker på lager? antar att de är ett par st då m ärligt får sno en. jag tänker wallmans salonger

Unknown sa...

Hahaha, ne det är ingela vi snackar om. "Bokningsbolaget" citat: Persbrandt ur radioreklamen. Själva peruken är kvarglömd sedan något random-spex-event. De har ett lager med massa plojj-grejjer som vikingahattar osv. Ett lager som Anton och Simon inte kunde hålla fingrarna ifrån då de var där och postade kataloger i helgen.

Var ett tag sen man hörde ifrån dig, trodde du lämnat mig för bättre läsning :P...

hopps!

Anonym sa...

hur gick det där med citatet till egentligen? är det ingela som droppar historien lr är det nåt citat persbrandt droppat i nån reklam som du hänvisar till?

så i jobbar kvar på bb, då är det inte långt kvar till guldklockan då =) det är cleant

skriver inte många ord om ditt sista stycke då det är förklarat i annan kommentar. slutar därför skriva... nu.

Unknown sa...

hehe mmjo, persbrandt i den ack så irriterande reklamjingeln.

Unknown sa...

Justja! Är också bara tvungen att berätta hur jag häromdagen hittade Frej bland vimmel-sidorna i PunktSE :P Kan ni ju ej ha missat, men han verkade ha d najjs på söderkällaren iaf. Han såg ut att vara sig lik men känns som ljusår sen man såg poeken. Vi får hitta på ngt dylikt snart!