2009-10-06

Middag i Stureby

Förra fredagen kom jag loss tidigare än väntat från skolan och hann hem och lämna datorn innan det var dags att vända in mot staden igen. I Slussen sprang jag och Michaela på Anton som uppenbarligen också skulle med på kalas, och strax därefter hittade vi Emil. Vi satte oss på tuben mot Högdalen och klev av vid Stureby då även Nicket hoppat på tåget. Emil kom på att han glömt presenten och vilket blev en temporär besvikelse. Väl i Stureby började vi fumla runt och gick skallgång efter rätt adress, och det var inte förens Hero:n fick hjälpa till med GPS:en som vi kom på rätt spår.

När vi väl hittat fram till Fredde och Ellas ruggigt fina lägenhet så bjöds det på otroligt god mat och dryck. En massa snack att ta igen och det var hur trevligt som helst. Efter ett tag smögs Guitar Hero gitarren fram och Anton fick dominera lite. Vi upptäckte att tiden hade sprungit iväg på tok för fort och strax innan två begav vi oss hemåt igen.

Kort uppdatering som kommer lite sent, men det beror på att plugget har tagit fart igen. Har även klämt in lite jobb och har ganska späckat schema. Nästa helg väntar först födelsedagsfirande och VM-kval, sen därefter konsert på Göta Källare (Eagles of Death Metal) och på söndag är det Globen (Green Day) som gäller.

Inga kommentarer: